Werkzaamheden

Klusbedrijf De Waterpas ®

De Waterpas is gestart als klusbedrijf voor de kleinere en grotere klussen in en om het huis of bedrijf. Inmiddels verzorgen wij klussen van kranen vervangen tot aanbouw en verbouw van woningen en bedrijven. Vaak renoveren wij complete badkamers en verbouwen zolderverdiepingen tot slaapkamers en wasruimte met opstelling voor wasmachine en droger.


allerlei uiteenlopende klussen


Tevens zijn er diverse bedrijven die ons een of meerdere dagen per maand inhuren voor het oplossen van allerlei uiteenlopende klussen. Denkt u bijvoorbeeld aan het verhelpen van storingen aan toiletten, lampen vervangen, ophangen van whiteboards of schilderijen etc.

Altijd maken wij met u een afspraak voor opname van de klus en brengen aan de hand hiervan een offerte uit. Dit is geheel vrijblijvend. Bent u akkoord met de offerte dan stuurt u deze ondertekend retour en maken wij met u een afspraak over de datum van aanvang van de werkzaamheden.

Wij werken nauw samen met enkele andere specialisten op het gebied van elektriciteit, stukadoors- en schilderwerk, maar u heeft alleen te maken met ons als aanspreekpunt.
Een contactpersoon: dus een korte lijn tussen u en ons.