Welkom op onze website

Klusbedrijf De Waterpas ®

Ik ken Frank Vis en zijn bedrijf "De Waterpas" sinds 2008. Toen zijn wij bij toeval met hem in contact gekomen om een badkamer op korte termijn te herstellen.

Ondanks dat wij zelf graag klussen is Frank Vis sinds die tijd een vaste waarde bij grotere of complexere projecten. Daarom moesten wij ook niet lang nadenken toen de badkamer van onze woning in Vleuten volledig moest worden vernieuwd. De betrouwbaarheid onder het motto afspraak = afspraak is ons altijd veel waard geweest.

 

Met slechts enkele richtlijnen: kwaliteit, rustige uitstraling, eenvoud in ontwerp en comfort is Frank Vis aan de slag gegaan. De materiaalkeuze, zorgvuldigheid, vakmanschap en ook het fijne adviesgesprek over de aanpak zijn handelsmerken van Frank. Een eerlijk verhaal, waarbij hij suggesties goed onderbouwt en vooral goed luistert naar de klant. Frank is na een akkoord zelfstandig aan de slag gegaan, vanwege een langdurige afwezigheid van ons zelf. Frank hield ons pro-actief op de hoogte over de voortgang en zocht waar nodig (minimaal) het contact. 

 

Het eindresultaat mag er meer dan wezen. Wij zijn dolgelukkig met een nieuwe badkamer, comfortabel, rustig en vooral ook een lust voor het oog. De details zijn keurig afgewerkt en de materiaalkeuzes komen prima tot hun recht. Een groot compliment voor Frank voor wat betreft de tijdigheid, inschatting van de kosten en vooral ook het nette werken in huis. Voor eenieder die een betrouwbaar vakman zoekt, kan ik Frank Vis van harte aanbevelen.

 

Paul,

 Vleuten 2015

<< terug