Reacties van klanten

Klusbedrijf De Waterpas ®

“We gaan voor kwaliteit”, zei Frank bij onze eerste kennis making. Nou, daar is niets teveel mee gezegd, want kwaliteit is er geleverd. Al direct viel ons op, dat Frank zorgvuldig en nauwkeurig te werk ging bij het opmeten van de te verbouwen verdieping. Hij gaf suggesties ten aanzien van de mogelijkheden, waarbij hij ook telkens volledig open was wat betreft de kosten. Verbouwingen vinden wij nooit een pretje, omdat het toch voor rommel zorgt.

Maar gaandeweg merkten we, dat Frank alles zo goed had gepland, dat de ene stap naadloos overging in de volgende. Hierdoor kregen wij het rustige gevoel, dat alles ook precies binnen de tijd die Frank had genoemd gereed zou komen. We zijn daarin niet teleurgesteld. Heel prettig vonden we, dat iedereen, bouwers, stukadoors en schilders met zichtbaar plezier aan het werk waren. We hebben geen enkele wanklank gehoord, en dat met die warmte tijdens de verbouwing.

Allen even vriendelijk, niet te beroerd iets extra’s te doen en, dat was mooi om te zien, ook allemaal trots op hun werk. Die trots zagen wij dus ook terug in de kwaliteit van hun werk. Het zijn maar details, maar het feit, dat alles geveegd en gezogen werd opgeleverd vonden wij tekenend voor de zorgvuldigheid van alle werkers. “We gaan voor kwaliteit”. Ja Frank, dat hebben jij en je medewerkers meer dan waargemaakt!

Daarom; De Waterpas, zeer aanbevolen.

Cary Broeshart en Geert Jager.

Augustus 2013

<< terug