Reacties van klanten

Klusbedrijf De Waterpas ®

"Als je een verbouwing aan je huis wilt laten plaatsvinden, kan ik met een gerust hart zeggen dat je bij klusbedrijf De Waterpas in uitstekende handen bent! Aan onze woning hebben we het nodige laten veranderen: een open haard en plavuizen verwijderen, stucwerk, vloerverwarming, muren sauzen en een pvc-vloer leggen. Er kwam een hoop kijken bij deze verbouwing die in eerste instantie langer dan een maand zou duren. 

Ik heb Frank Vis gevraagd het proces te managen en alle betrokken partijen hun werkzaamheden op elkaar af te laten stemmen. Dat is voortreffelijk verlopen, de hele verbouwing was binnen drie weken achter de rug en het werk is heel netjes afgeleverd. Frank Vis communiceert prima en verstaat z'n vak!"

 Houten, juni 2016, Tjeerd Schaafsma


Ik ken Frank Vis en zijn bedrijf "De Waterpas" sinds 2008. Toen zijn wij bij toeval met hem in contact gekomen om een badkamer op korte termijn te herstellen.

Ondanks dat wij zelf graag klussen is Frank Vis sinds die tijd een vaste waarde bij grotere of complexere projecten. Daarom moesten wij ook niet lang nadenken toen de badkamer van onze woning in Vleuten volledig moest worden vernieuwd. De betrouwbaarheid onder het motto afspraak = afspraak is ons altijd veel waard geweest.

lees verder

 “We gaan voor kwaliteit”, zei Frank bij onze eerste kennis making. Nou, daar is niets teveel mee gezegd, want kwaliteit is er geleverd. Al direct viel ons op, dat Frank zorgvuldig en nauwkeurig te werk ging bij het opmeten van de te verbouwen verdieping

lees verder

Via een kennis zijn wij geattendeerd op Klusbedrijf “De Waterpas” van Frank Vis.
De verbouwing van zijn huis had hij naar volle tevredenheid uitgevoerd en wij waren op zoek naar een geschikte “aannemer” voor de renovatie van de benedenverdieping van ons huis.

lees verder

Al vele jaren maak ik gebruik van Klusbedrijf De Waterpas voor allerlei projecten in en om het huis. Klussen worden altijd met zorg, aandacht en tot volle tevredenheid uitgevoerd. Ook de contacten met de heer Vis zijn altijd prettig; hij is constructief en denkt actief mee over oplossingen. Bovendien worden gedane offertes gestand gehouden.

lees verder

In mei 2008 is onze badkamer geheel verbouwd door Klusbedrijf De Waterpas.
Wij zijn enorm tevreden over de samenwerking, de afspraken en het resultaat.

lees verder

Beste Frank, je hebt me gevraagd om een reactie te geven voor je website. Met het risico dat je nu je werk gaat verslonzen geef ik je de volgende tekst (grapje!):

We wonen sinds ruim 20 jaar in een aangename woning in Bunnik die we ongeveer 10 jaar geleden grondig verbouwd hebben. Daar kwamen nu weer de nodige mankementen in en hebben De Waterpas benaderd om de benedenverdieping en badkamer te vernieuwen. Frank Vis en zijn onderaannemers hebben dat heel goed aangepakt en we hebben een prettige samenwerking. Als er onvoorziene zaken komen wordt er "een mouw aan gepast". Hij past zijn planning zo veel mogelijk aan op onze wensen en het werk wordt heel netjes afgeleverd.

Kortom, we kunnen Frank Vis van harte aanbevelen!

Dirk Verstegen