Reacties van klanten

Klusbedrijf De Waterpas ®

Wij hebben in juni 2018 onze zolder laten verbouwen door de Waterpas. Vooraf een offerte laten maken door Frank. Frank kwam ook zelf de verbouwing doen. Wij zijn zeer tevreden hoe dit verlopen is. Voor ons was van belang dat afspraken worden nagekomen en Frank was altijd op tijd. Indien dit niet lukte belde hij van te voren voor een ander tijdstip. Tevens keurig binnen de gestelde tijd de verbouwing afgerond. Frank werkt netjes en ruimt aan het eind van de dag zijn spullen keurig op. Wat opviel is dat Frank goed doorwerkt en zeer kundig is in wat hij doet.
Ook geen verassingen op de rekening !
Wij kijken met plezier terug op onze verbouwing en het resultaat is goed.
Bij een volgende klus zullen wij zeker Frank weer benaderen.

Geert en Erna van Veluwen

Ik ken Frank Vis en zijn bedrijf "De Waterpas" sinds 2008. Toen zijn wij bij toeval met hem in contact gekomen om een badkamer op korte termijn te herstellen.

Ondanks dat wij zelf graag klussen is Frank Vis sinds die tijd een vaste waarde bij grotere of complexere projecten. Daarom moesten wij ook niet lang nadenken toen de badkamer van onze woning in Vleuten volledig moest worden vernieuwd. De betrouwbaarheid onder het motto afspraak = afspraak is ons altijd veel waard geweest.

lees verder

 “We gaan voor kwaliteit”, zei Frank bij onze eerste kennis making. Nou, daar is niets teveel mee gezegd, want kwaliteit is er geleverd. Al direct viel ons op, dat Frank zorgvuldig en nauwkeurig te werk ging bij het opmeten van de te verbouwen verdieping

lees verder

Via een kennis zijn wij geattendeerd op Klusbedrijf “De Waterpas” van Frank Vis.
De verbouwing van zijn huis had hij naar volle tevredenheid uitgevoerd en wij waren op zoek naar een geschikte “aannemer” voor de renovatie van de benedenverdieping van ons huis.

lees verder

Al vele jaren maak ik gebruik van Klusbedrijf De Waterpas voor allerlei projecten in en om het huis. Klussen worden altijd met zorg, aandacht en tot volle tevredenheid uitgevoerd. Ook de contacten met de heer Vis zijn altijd prettig; hij is constructief en denkt actief mee over oplossingen. Bovendien worden gedane offertes gestand gehouden.

lees verder

In mei 2008 is onze badkamer geheel verbouwd door Klusbedrijf De Waterpas.
Wij zijn enorm tevreden over de samenwerking, de afspraken en het resultaat.

lees verder

Beste Frank, je hebt me gevraagd om een reactie te geven voor je website. Met het risico dat je nu je werk gaat verslonzen geef ik je de volgende tekst (grapje!):

We wonen sinds ruim 20 jaar in een aangename woning in Bunnik die we ongeveer 10 jaar geleden grondig verbouwd hebben. Daar kwamen nu weer de nodige mankementen in en hebben De Waterpas benaderd om de benedenverdieping en badkamer te vernieuwen. Frank Vis en zijn onderaannemers hebben dat heel goed aangepakt en we hebben een prettige samenwerking. Als er onvoorziene zaken komen wordt er "een mouw aan gepast". Hij past zijn planning zo veel mogelijk aan op onze wensen en het werk wordt heel netjes afgeleverd.

Kortom, we kunnen Frank Vis van harte aanbevelen!

Dirk Verstegen